Koeru Keskkool Paide tee 16/18 Koeru 73001, Järva vald, Järvamaa
Tel: 5450 0165 e-mail: kool@koeru.edu.ee
Kolmapäev, 17 Jaanuar 2024 13:05

Õppetöö korraldus streigi ajal Esile tõstetud

22. jaanuarist toimub  Eesti Haridustöötajate Liidu (EHL) poolt algatatud haridustöötajate tähtajatu streik, milles osalevad ka Koeru Keskkooli õpetajad. Streigiga soovivad õpetajad ja EHL suunata tähelepanu tänase  Eesti hariduskorralduse  kitsaskohtadele (õpetajate koormus, järelkasv, töötasu, kvaliteet, konkurentsivõime maailmas  jne). Tegu on küsimuste ja probleemidega, mille lahendamisega on riik vastutustundetult liiga pikalt venitanud ja selle otsustamatuse tõttu on lähitulevikus ohus kogu Eesti haridus. Olukord puudutab meid kõiki.

Solidaarselt teiste Eestimaa õpetajatega osalevad Koeru Keskkooli õpetajad esialgu kolmepäevases streigis 22.-24. jaanuarini, mistõttu kontakttunde ei toimu. Vabandame ebameeldivuste pärast, kuid palume ka mõistvat suhtumist.

Koolimaja jääb kõigil kolmel päeval küll avatuks, kuid õpetajaid hoones ei ole. Vähese olemasoleva personali tõttu toimuvad iseseisva õppimise päevad.
  • Õpilastele antakse streigipäevadeks kooli juhtkonna ja mittestreikivate õpetajate poolt iseseisvad ülesanded, millest teatatakse eKooli kaudu hiljemalt 22. jaanuaril kell 8.30.
  • Toitlustamine – iga õpilane saab kolmeks päevaks toidupakid, mis antakse õpilasele kaasa 19. jaanuari koolipäeva lõpus (pärast teist söögivahetundi).
Täiendavate küsimuste korral pöörduda kooli direktori poole, See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või telefonil 525 7796.
Viimati muudetud Reede, 19 Jaanuar 2024 09:38