Prindi see lehekülg
Esmaspäev, 05 Aprill 2021 12:40

Osale vaimse tervise kampaanias! Esile tõstetud

OSALE JA VÕIDA: 1.-17.04 vaimse tervise kampaanias #mindmymind

17. aprillil tähistatakse üle-euroopalist noorteinfo päeva ning sel aastal on fookuses noorte vaimne tervis.

Noorteinfo päeva raames kutsutakse noori üle Euroopa 1. -17. aprillini 2021 jagama temaatilisi lugusid, nii pildi, video, postituse kui artikli vormis.

Teeviit kutsub samuti üles noori jagama oma vaimse tervisega seotud lugu, olgu see mõni hea nõuanne vaimse tervise murede ületamisel, nipp enda vaimse tervise turgutamisel, kasulikud ja vajalikud kontaktid või pikem kogemuslugu, mis aitab kaasa teadlikkuse tõusule vaimse tervise muredest ja annab toetust, et keegi pole oma murega üksi. Kampaania ametlik teemaviide on #mindmymind ning Eestis lisandub  #jagaomalugu.


Kuidas osaleda?
Jaga, milline on olnud Sinu vaimse tervisega seotud lugu enda Instagramis 1. aprillist kuni 17. aprillini
Tag-i  @Teeviit ning @ERYICA
Lisa juurde teemaviited  #jagaomalugu #mindmymind #eyid2021
Nii näeme ka meie Sinu lugu ning saame seda teiste inspireerimiseks ja toetamiseks edasi jagada.
Kolm õnnelikku võidavad 20 eurose Apollo kinkekaardi ning Teeviida nännikoti

Samuti kutsume sama kampaania raames noori üles kirjutama Teeviit portaali kogemuslugu, Teeviit tiimiga saab ühendust meiliaadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. ning tutvu juba olemasolevate kogemuslugudega. Ole julge ja innusta ka teisi, Sa pole üksi!
Kampaaniat korraldab Eestis noorteinfoportaal Teeviit.

Euroopa noorteinfo päeva (European Youth Information Day, EYID) kampaania korraldaja on Euroopa noorteinfo ja nõustamise agentuur ERYICA (www.eryica.org) ning see toimub samaaegselt üle Euroopa mitmetes riikides nagu Soome, Hispaania, Portugal, Saksamaa jpt. Uuri lisa ka ERYICA veebist. Kõik noorteinfopäevaga seotud materjalid on loodud kampaania korraldaja poolt ning tõlgitud eesti keelde.